22 دستگاه موتور پمپ برداشت غیرمجاز آب سطحی در خراسان شمالی توقیف شد

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی گفت: طی یک ماه گذشته از سال جاری 22 دستگاه موتور پمپ برداشت غیرمجاز آب سطحی و 5 دستگاه حفاری چاههای غیر مجاز در این استان توقیف شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی وحید واسطه اظهار داشت: توقیف این دستگاهها با همکاری مراجع قضایی و نیروی انتظامی در راستای حفاظت و صیانت از منابع آب استان انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته نیز140 دستگاه موتور پمپ غیرمجاز برداشت آب از رودخانه‌های استان توقیف شده بود، تاکید کرد: برداشت از منابع آب سطحی و زیرزمینی استان نیاز به تایید شرکت آب منطقه ای دارد و بهره‌برداران باید مجوز لازم برای این کار را دریافت کنند.
او با اشاره به کاهش قابل توجه بارندگی در استان طی سالهای اخیر و به ویژه در سال آبی جاری قبل بر توجه بیشتر به مدیریت مصرف آب در بخشهای مختلف اعم از شرب و بهداشت و کشاورزی و صنعت تاکید کرد و گفت: ضرورت دارد مدیریت مصارف آب شرب و بهداشت در الویت برنامه خانواده ها قرار گیرد و با همراهی و همکاری بیشتر از بروز شرایط سخت و بحرانی پیشگیری کنیم.
استان خراسان شمالی شش هزار و 600 کیلومتر رودخانه و مسیل دارد که دو هزار و 200 کیلومتر آن را رودخانه ها و مسیلهای مهم تشکیل می دهند.

 

کد خبر: 1081
  تاریخ خبر : 8 اردیبهشت 1404
 مدیر روابط عمومی
 17
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 11
  • بیشترین بازدید همزمان : 462
  • بازدید امروز : 2,024
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 8,170,563
  • آخرین به روزرسانی : 8 اردیبهشت 1404 09:41:48
  • شناسه IP شما : 3.145.105.194

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : خراسان شمالی، بجنورد، خیابان طالقانی شرقی ، بلوار استقلال ، روبروی بوستان شهر
  • کدپستی : 9415644891
  • تلفن : 2-32263281-058
  • فاکس : 32263280-058
  • پست الکترونیکی : info[at]nkhrw.ir
  • پیامک : 30006883
  • تلفن گویا :