به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای خراسان شمالی، مهندس "علیرضا عامری" افزود: این طرح هم به لحاظ مطالعه و اجرا و هم به لحاظ اهمیت راهبردی در راستای تامین پایدار آب آشامیدنی برای شهرهای بزرگ استان از طرحهای موفق و مهم عمرانی است.
وی گفت: این طرح که برای تامین سالانه حدود 10 ميليون متر مكعب آب آشاميدني با كيفيت مطلوب برای افق 1415 خورشیدی اجرا شده است از شاخصههای لازم برای یک طرح موفق برخوردار است.
او افزود: پروژههای اصلی این طرح شامل 11 کیلومتر خط انتقال از بند انحرافی تا شهر شیروان، یک مخزن 10 هزار متر مکعبی ذخیره آب و یک تصفیه خانه آب آشامیدنی با ظرفیت 526 لیتر در ثانیه است و مسیر خط انتقال به نحوی است که در آن نیازی به پمپاژ نیست.
وی مجموع اعتبار هزینه شده برای کل این طرح را بیش از 123 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: این طرح در مدت چهار سال اجرا شده و پس از بهرهبرداری و طی مراحل آزمایشی به شرکت آب و فاضلاب شهری استان تحویل خواهد شد.
وی تاکید کرد: بهرهبرداری از ظرفیت کامل انتقال در این طرح برای تامین پایدار آب آشامیدنی تا افق 1415 طراحی شده و به نسبت آب ذخیره شده در دریاچه سد به طور سالانه از آن استفاده خواهد شد.
مهندس عامری تصریح کرد: پیش از اجرای این طرح تمامی آب مورد نیاز شهر شيروان دومين شهر بزرگ خراسان شمالي از منابع زیرزمینی تامین میشد و با بهرهبرداری از آن بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز از منابع آب سطحی و از سد شیروان تامین میشود.