تفاهمنامه داناب بین آموزش و پرورش و شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی مبادله شد

تفاهمنامه طرح ملی دانش آموزی نجات آب موسوم به داناب در خراسان شمالی با حضور استاندار و جمعی از مدیران ارشد این استان بین شرکت آب منطقه ای و اداره کل آموزش و پرورش امضا و مبادله شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی، استاندار خراسان شمالی همزمان با مبادله این تفاهمنامه بر اهمیت آب و نقش دانش آموزان در بهبود فرهنگ مصرف این ماده حیاتی تاکید کرد و خواستار توجه و تلاش مسوولان شرکت آب منطقه ای و آموزش و پرورش در بهبود فرهنگ عمومی برای برای استفاده صحیح از منابع آب شد.
مهندس "ابوطالب شفقت" خواستار تمرکز بیشتر این طرح بر مدارس راهنمایی روستاها، آموزشگاههای شبانه روزی و هنرستانهای کشاورزی استان شد و گفت: این مراکز نمایندگان مدیریت مصرف آب کشاورزی در استان هستند.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی نیز در این نشست هدف از اجرای این طرح را تبیین چالشهای منابع آب استان و ارایه راهکارهای مدیریت صحیح و عمومی این منابع و جذب مشارکت و همکاری مردم از طریق اطلاع رسانی و فرهنگ سازی برای دانش آموزان مقطع راهنمایی استان اعلام کرد.
"علیرضا عامری" افزود: کلیات این طرح ملی پس از تدوین توسط دفتر روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مدیریت منابع آب ایران به تایید وزارت نیرو رسیده و پاییز امسال به شرکتهای آب منطقه ای همه استانها ابلاغ شده است.
وی تصریح کرد: به دلیل اهمیت و ضرورت اجرای طرح داناب، شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی مرداد ماه امسال، دوماه پیش از ابلاغ ملی طرح، راهکارهای لازم برای اجرای موفق طرح در استان را بررسی و سپس ستاد استانی طرح را تشکیل داد.
او گفت: این طرح در سطح کلان توسط شرکت مدیریت منابع آب ایران راهبری می شود و شرکتهای آب منطقه ای استانها بنا به فراخور مسایل و مشکلات استانی منابع آب و روشهای بومی اطلاع رسانی و فرهنگ سازی برای تبیین چالشها و ارایه راهکارهای رفع آن با همکاری آموزش و پرورش اقدام می کنند.
وی خاطرنشان کرد: براساس شیوه نامه کلی طرح ملی داناب، دانش آموزان مقطع راهنمایی به دلیل قرارگیری در سطح خاص آموزشی و روانشناختی به عنوان مخاطب این طرح ملی انتخاب شده اند و با همکاری آموزش و پرورش، کل دانش آموزان مقطع راهنمایی استان زیر پوشش قرار خواهند گرفت.
مهندس عامری، چالش اصلی مدیریت منابع آب این استان را مصرف بی رویه و نادرست آب در بخش کشاورزی و برداشت غیرمجاز و بیش از حد از منابع آب زیرزمینی و سطحی ذکر کرد و افزود: مصرف نادرست و شیوه های پرمصرف آبیاری موجب افزایش تقاضای آب و تهدید منابع آب زیرزمینی استان شده است.
او گفت: به همین علت توسعه بهره‌برداری از منابع آب زیرزمینی در هفت دشت از 11 دشت استان در سالهای اخیر ممنوع شده و منابع آب زیرزمینی در سه مورد از این دشتها در وضعیت بحرانی قرار گرفته است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی افزود: تاکنون اقدامات سازه ای زیادی برای حفاظت از منابع آب انجام شده اما به اقدامات غیرسازه ای نظیر فرهنگ سازی و آگاهی بخشی کمتر پرداخته شده است.
او طرح ملی دانش آموزی نجات آب را یکی از اقدامات موثر غیرسازه ای برای ترویج فرهنگ استفاده صحیح از منابع آب ذکر کرد و گفت: اهمیت آب و حفاظت از آن باید برای صاحبان اصلی آن تبیین و شناخته شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان شمالی نیز ضمن استقبال از این طرح برای حفاظت از منابع آب استان خواستار توجه بیشتر به اصول روانشناختی در آموزش طرحهای جانبی به دانش آموزان شد.
"محمد وحیدی" گفت: اجرای این قبیل طرحها در صورت توجه دقیق به جنبه‌های مختلف روانشناختی و آموزشی آن نتایج مثبتی در جامعه برجای می‌گذارد.
 

کد خبر: 194
  تاریخ خبر : 1 اسفند 1390
 2032
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 15
  • بیشترین بازدید همزمان : 462
  • بازدید امروز : 1,618
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 7,635,923
  • آخرین به روزرسانی : 2 دی 1403 13:27:07
  • شناسه IP شما : 3.23.101.75

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : خراسان شمالی، بجنورد، خیابان طالقانی شرقی ، بلوار استقلال ، روبروی بوستان شهر
  • کدپستی : 9415644891
  • تلفن : 2-32263281-058
  • فاکس : 32263280-058
  • پست الکترونیکی : info[at]nkhrw.ir
  • پیامک : 30006883
  • تلفن گویا :