به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای خراسان شمالی مهندس سید ابراهیم علوی در نشست با برخی معتمدان شهر بجنورد افزود: پیشنهادات مختلف ارایه شده در این نشست و همچنین اقدامات سازهای و کمّی، برای مدیریت منابع آب خوب است اما تاثیر آنها در بلندمدت بسیار کمتر از تاثیر فرهنگ جامعه بر این منابع است.
او تاکید کرد: به همین دلیل برای مدیریت پایدار منابع آب باید راهکارهای فرهنگی و اصلاح تفکر و رفتارها در جامعه را بیاندیشیم و اجرا کنیم.
وی با اشاره به نیازها و محدودیت روزافزون منابع آب و افزایش سالانه دمای هوا در خراسان شمالی گفت: تعادل در مصارف و منابع آب ضرورت گریزناپذیر جامعه امروز و آینده ما است و مشارکت همه اقشار جامعه را برای درک و گسترش فراگیر این تفکر و رفتار میطلبد.
او گفت: حدود چهار درصد از منابع آب تجدید پذیر خراسان شمالی در بخش شرب، دو درصد در بخش صنعت و حدود 94 درصد در بخش کشاورزی میشود که بخش عمده آب مصرفی در این بخش به صورت سنتی و با بهرهوری پایین مصرف و از دسترس خارج میشود.
مهندس علوی تصریح کرد: تمام تلاش ما در بخش اقدامات غیرسازهای مدیریت منابع آب، تبیین بحران آب برای اقشار مختلف جامعه و به مشارکت طلبیدن آنها برای عزم همگانی و بهینه سازی مصرف در بخشهای مختلف بویژه در بخش کشاورزی است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای خراسان شمالی گفت: برای آگاهی بخشی عمومی و فرهنگ سازی و تبیین بحران آب در جامعه، برنامههای منسجم و متنوعی توسط اداره روابط عمومی این شرکت در حال اجرا است
او تصریح کرد: چاپ و توزیع 37 هزار جلد کتاب آموزشی برای تمام دانش آموزان دوره اول متوسطه استان، تهیه و توزیع بیش از سه هزار جلد کتاب آموزش عمومی با محوریت وضعیت آب استان، 15 هزار برگ بروشور متنوع آموزشی برای اقشار مختلف تاثیر گذار جامعه و همچنین سایر اقلام آموزشی فرهنگسازی نظیر لوح فشرده، پوستر، اخبار و گزارشهای مطبوعاتی و تلویزیونی از این جمله است.
نشست جمعی از معتمدان شهر بجنورد با مدیرعامل شرکت آب منطقهای خراسان شمالی روز چهارشنبه با هدف ارایه نظرات و بیان پیشنهادات و راهکارهای مدیریت آب استان برگزار شد.