به گزارش روابط عمومی این شرکت، "بابک بهادری" ذخیره سدهای استان در پایان مهرماه سال جاری را بیش از 93 میلیون متر مکعب اعلام کرد و افزود: ذخایر این سدها و نظام توزیع آب بین کشاورزان پایین دست تاثیر زیادی در مهار خشکسالی داشته است.
او گفت: پارسال نیز در چنین زمانی 86 میلیون متر مکعب آب در مخازن سدهای استان ذخیره وجود داشت.
او تصریح کرد: در شرایط کنونی سد شیرین دره با بیش از 70 میلیون متر مکعب آب بیشترین ذخیره و سدهای اسفراین و شیروان به ترتیب 14 و 9 میلیون متر مکعب آب ذخیره دارند.
بهادری گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان مهرماه بیش از 45 میلیون متر مکعب آب وارد مخازن سدهای استان شده و در همین مدت 53 میلیون متر مکعب آب برای کشاورزی، صنعت و محیط زیست پایین دست و همچنین تالابهای گلستان از سدهای خراسان شمالی رها شده است.
سخنگوی شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی افزود: ساخت پنج سد در خراسان شمالی تاکنون، تاثیر به سزایی در مهار سیلابها و خشکسالی در این استان داشته است.
او توان تنظیم این سدها را 165 میلیون متر مکعب در سال اعلام کرد و افزود: با ساخت سدهای در دست اجرا این توان به حدود 200 میلیون متر مکعب در سال افزایش خواهد یافت.
وی شمار سدهای در دست اجرا در این استان را چهار مورد ذکر کرد و گفت: ساخت پنج سد دیگر نیز در دست مطالعه است.
او تصریح کرد: با ساخته شدن پنج سد مطالعاتی خراسان شمالی نیز توان تنظیم آبهای سطحی این استان از 300 میلیون متر مکعب در سال فراتر خواهد رفت.