نشست اطلاع رسانی و توجیه مدیران عامل تشکلهای آب بران دشت مانه، برگزار شد:
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی، رئیس اداره بهره برداری و نگهداری از تاسیسات آبی حوزه مدیریت منابع آب مانه و سملقان، مهندس نعمت احمدی در این نشست اعلام کرد: در شرایط کنونی میزان آورد رودخانه سد شیرین دره نسبت به سال گذشته حدود 60 درصد کاهش پیدا کرفته و جهت مدیریت مصرف و صرفه جویی ناچار به کاهش خروجی آب سد برای مصارف شرب، کشاورزی و صنعت و حقابه زیست محیطی، می باشیم.
وی به نمایندگان کشاورزان این منطقه اعلام کرد: اگر سد شیرین دره نبود کشاورزی منطقه در این شرایط خشکسالی و بحران شدید کم آبی، با مشکلات فراوانی مواجه می گردید.
او افزود: سد شیرین دره از پیامدهای بحران شدید کم آبی در این منطقه کاسته است و لازم است کشاورزان در استفاده بهینه از منابع آب این سد حداکثر صرفه جویی و همکاری را داشته باشند.
مهندس احمدی به مدیران عامل تشکلهای آب بران اعلام کرد: بحران کم آبی در سال جاری بسیار جدی و پر اهمیت است و کشت شالی با توجه به بحران آب هیچ گونه توجیه ندارد و بر اساس تصمیمات استانی محدود گردیده است.
وی تاکید کرد: رعایت مدار آبی و صرفه جویی و استفاده از روش های نوین آبی بیش از پیش اهمیت داشته و این موارد لازم است توسط کشاورزان رعایت شود.
سد شیرین دره بزرگترین سد خاکی در استان خراسان شمالی است که علاوه بر تامین آب اراضی کشاورزی پایین دست آب شرب شهر بجنورد مرکز این استان را نیز تامین می کند.