به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی، سخنگوی این شرکت هدف از تهیه پویانمایی بحران منابع آب توسط این شرکت را اجرای بخشی از برنامه های اطلاع رسانی شرکت با هدف آگاهی بخشی عمومی برای حفظ منابع حیاتی و ارزشمند آب اعلام کرد.
"بابک بهادری" گفت: برگردان پویانمایی بحران منابع آب زیرزمینی پس از نشستهای متوالی اعضای کارگروه اطلاع رسانی این شرکت با توجه به بافت جمعیتی استان در مرحله نخست به زبانهای کرمانجی و ترکی مصوب و توسط اداره روابط عمومی شرکت اجرا شد.
وی تصریح کرد: برگردان پویانمایی بحران منابع آب زیرزمینی به سایر زبانهای محلی استان با زیرنویس فارسی در دستور کار و مراحل بعدی بخشی از برنامه های اطلاع رسانی شرکت قرار دارد.
سخنگوی شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی ضمن تقدیر از صدا و سیمای مرکز خراسان شمالی برای همکاری در برنامه های اطلاع رسانی حفظ منابع حیاتی آب اعلام کرد: نشر لوح فشرده حاوی پونمایی یاد شده و همچنین نشر چند رسانه ای آن توسط سایر وسایل الکترونیکی اطلاع رسانی نیز در دستور کار روابط عمومی این شرکت قرار دارد.
بابک بهادری افزود: استان خراسان شمالی 11 دشت دارد که چهار دشت آن به دلیل اضافه برداشت از منابع آب زیرزمینی برای توسعه بهره برداری از این منابع ممنوع اعلام شده است و سه دشت دیگر نیز به همین دلیل در وضعیت ممنوع بحرانی است.
او گفت: سهم آبخوانهای زیر زمینی از منابع آب تجدید پذیر استان 790 میلیون متر مکعب در سال است اما سالانه 890 میلیون متر مکعب آب از منابع زیر زمینی استان برداشت می شود.