به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی مهندس سید عقیل مرتضوی گفت: پروژه اولیه آبگیر سطحی سد شیرین دره با هدف بهبود کیفیت آب شرب و کاهش هزینه ها در تصفیه خانه و امکان برداشت آب از ترازهای بالاتر مخزن سد شیرین دره در مواقع افزایش کدورت آب بر اثر وقوع سیلاب، اجرا شده و در سال های قبل به بهره بر داری رسیده بود اما با توجه به کاهش شدید حجم مخزن آب سد و استفاده دائمی از این آبگیر سطحی، پروژه ای فوری به منظور افزایش ظرفیت آبگیر در سال گذشته از محل منابع ملی تعریف و عملیات اجرایی آن آغاز گردید.
او تصریح کرد: در پروژه افزایش ظرفیت آبگیر سطحی سد شیرین دره، ظرفیت انتقال آب از 450 لیتر بر ثانیه به 700 لیتر بر ثانیه افزایش یافته و اینک آماده بهره برداری شده است.
مهندس مرتضوی گفت: در این پروژه تعداد خطوط لوله انتقال آب از سد شیرین دره از چهار خط اصلی به شش خط اصلی افزایش یافته و یک خط دیگر نیز برای استفاده در مواقع ضروری احداث شده است.
او افزود: اکنون این قابلیت به وجود آمده تا امکان انتقال آب از دو تراز مختلف در سطح مخزن سد شیرین دره توسط پمپهای نصب شده در داخل مخزن به خط اصلی انتقال طرح آبرسانی به بجنورد وجود داشته باشد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی خاطرنشان کرد: بهبود شرایط کیفی آب شرب بویژه در مواقع وقوع سیلاب و عدم امکان آبگیری از خروجی آبگیر خط انتقال آب بجنورد در لایه های پایین مخزن سد بدلیل کاهش کیفیت، هدف اصلی اجرای پروژه آبگیر سطحی سد شیرین دره بوده است که طی چند سال اخیر با بهره برداری از این پروژه در زمان سیلاب ها، قطعی آب شرب نیز نداشته ایم.